"Poema rambla", per Manel Gibert al diari "BonDia"

28/07/2021

El poeta, escriptor i filòsof Manel Gibert - que va ser un dels seus presentadors a Andorra - ens ofereix en aquest article que titula "Poema rambla" una aproximació al llibre de Manuel Montobbio Rambles de la vida , que copsa la seva essència en el marc de la seva geografia, obra i trajectòrica poètica, i conclou dient-nos: 

"Rambles de la vida és invocació, introspecció, catarsi, indagació existencial. Poema riu per extensió i sonoritat (recomano llegir-lo en veu alta). Poema estuari (així el qualifica Àlex Susanna a la presentació del volum a Barcelona) per l’amplitud. Poema rambla (al diccionari rambla és areny, sorral, riera i avinguda arbrada, passeig fet al llit d’una antiga rambla) per la contundència del discurs. Una sort d’oració humanista que eleva la fe en l’ésser humà en què l’orant creua fosques i silencis, cerca àngels protectors, fa cap a la pau de la llum tamisada pel fullatge dels plàtans i ens hi convoca."

 

El poeta, escritor i filósofo Manel Gibert - que fue uno de sus presentadores en Andorra - nos ofrece en este artículo que titula "Poema rambla" una aproximación al libro de Manuel Montobbio Ramblas de la vida, que capta su esencia en el marco de su geografía, obra y trajectòrica poética.